Etiketter

onsdag den 28. januar 2015

Vinter på Norefjell

Jeg er fra Oslo, og har bodd der mesteparten av mitt liv.
De siste årene jeg bodde der, ble det en del turer til Norefjell om vinteren for å stå på ski. Det er jo ikke lenger å kjøre enn at man kan ta seg en dagstur opp dit.
Etter at jeg flyttet til Danmark, har jeg vært der kun én gang; det var julen 2009. Da var jeg der med dansken (altså min samboer), hans sønner, min bror og hans kone og sønn. Det er så langt den beste julen jeg har hatt i voksen alder. Vi fikk både flott vær og snøvær, og det var mye snø der. Kjempegøy, spesielt for danskene; de er jo ikke så bortskjemte med så mye snø om vinteren.


4 kommentarer:

 1. Det var nok ekstra morsomt å vise all den snøen til dansken også :)

  Nam nam- friterte kyllinglår- det så godt ut, men ja det lukter ikke godt av den oljen. Vår frityrkoker står i boden og venter på vår og sommer- da skal det lages Fish & chips- det er også sååååååå godt :)

  Ha det så fint Anne

  Klemmer Monica

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var det :-) Sjelden det er så mye snø her i DK.
   Frityrkokeren ble brukt sist helg også, men denne gang valgte vi å stå ute på terrassen med den, da ble det ikke sånn fæl lukt inne. Fish & chips er godt ja, det må vi prøve en gang :-)
   Ha en fin dag, Monica.
   Klemmer fra Anne

   Slet
 2. Nydelig bilde! Nei, i Dk kommer det som regel ikke så mye snø, så det var nok gæy for de å se så mye snø på en gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nei, det er ikke så ofte det er så mye snø her i DK, så da var det ekstra morsomt at det var så mye :-)

   Slet