Etiketter

lørdag den 14. marts 2015

Smøgen

I forrige uke var jeg et par dager i Sverige ifm. med et jobbarrangement. Dagen startet kl. 04.15, da var det å stå opp. Jeg hadde da ligger våken siden litt før kl. 02.00... Typisk... Jeg satte meg i bilen og kjørte av gårde kl. 05.45. Fremme på jobb 06.30, parkerte, deretter gikk jeg i ca. 10 minutter til toget. Toget til København tok ca. 30 minutter. Der møtte jeg en kollega, og sammen tog vi toget til Gøteborg. Underveis kom en annen kollega på. Fremme på det svenske kontoret ved 11.30-tiden. Så videre i bil ved 13-tiden. Fremme på hotellet litt på 15.00. Snakk om lang reise... Jeg gikk meg en liten tur etter innsjekkingen ettersom vi var litt tidlig ute, og vi hadde god tid til velkomstdrink kl. 16.00. Så jeg gikk en liten tur til sjøen ikke langt fra hotellet. Jeg gikk til veien ikke gikk lenger, så var det kun svaberg å gå på.


Så gikk jeg mot sentrum, og til havnen.
Jeg har vært i Smøgen en gang før, så vidt innom en sommerdag for mer enn 10 år siden. Da var det fullt av folk, et yrende folkeliv.
Denne gang var det helt tomt... Litt merkelig med en så folketom by. Men samtidig deilig å kunne gå rundt og nyte stillheten, freden og roen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar